Munkaerő és kapacitásbővítés

Fsz csoport. 2020.08.05.

Felmerült a kérdés, hogy a Fémipari szakember csoport foglalkozik-e munkaerő közvetítéssel? Erre nagyon egyszerű a válasz, még nem. Jelenleg nincs hozzá jogosultságunk, de tervben van… Céges csoportosulásban dolgozunk, ami azt jelenti, hogy több vállalkozással állunk partneri kapcsolatban. Megbízásos alapon a saját állományt bővítjük. Partnereinkkel évek óta együtt dolgozunk, megbízhatóak és elsődleges szempontjuk a munkavállalók korrekt kifizetése, megbecsülése. Legyen belföldi vagy külföldi munkavégzésről szó. Profilunk főként az ipari szerelés, karbantartás. Főként szakképzett minősített hegesztők, izometriás csőszerelők, szerkezetlakatosok és karbantartó lakatosok alkotják csapatunkat.

Mindig van felvétel? -Folyamatos a munkaerő igény. Napi vagy heti rendszerességgel, kéréssel fordulnak hozzánk szakembereket keresve. Ezért is érdemes hozzánk jelentkezni. Szinte télen-nyáron folyamatosan tudunk munkát biztosítani. Mivel több helyről jön megkeresés, így az órabérek is eltérőek és változatosak a munkaterületek.

Merre dolgozunk? -Nagyon változó. Szlovákiától kezdve lehetne sorolni az országokat egészen az USA-ig. Jelenleg Németország, Ausztria, Skócia, Anglia ahová munkatársakat keresünk. Belföldön pedig a BorsodChem Zrt. iparterületére.

Jelenleg is van felvétel? -Igen van. Azonnali sikeres munkapróbáztatás után, pár napon belül munkába tud állni az új kolléga.

Hogyan alakulnak az órabérek? -Ez nagyon változó. Minden estben az adott cég határozza meg. Megyénként és országonként nagyon változó lehet. Legtöbb esetben az egyéni megállapodást preferáljuk és nem tartjuk helyesnek, ha a szakemberek egy kategóriába vannak besorolva.

Miért is? -Legyen példa erre az awi hegesztő… Egy tiszta awi-s és egy 141/111-es között óriási különbségek vannak. Ugyanúgy a tiszta 141-es és egy gyakorlott kazánhegesztő között, nem beszélve a különböző anyagcsoportokról, amikben megint csak változó a hegesztők gyakorlata. Ezen szempontokat figyelembe véve alakulhatnak az órabérek…

Weblapunkat folyamatosan fejlesztjük, tartalmakkal és újabb munkalehetőségekkel bővítjük. Minden információt megtaláltok rólunk. Munkákra, szakmánként tudtok, jelentkezni. Adott esetben elég csak visszahívást kérni.

Weblapunkon kiemelt céges hirdetések, munkaajánlatok kihelyezésére is van lehetőség, mintegy új opcióként.

Hirdetéssel kapcsolatban a cégek itt tudnak érdeklődni:

hirdetes@femipariszakember.hu

Munkára jelentkezés:

Hegesztő: awi@femipariszakember.hu

Csőszerelő, lakatos: munka@femipariszakember.hu

https://www.femipariszakember.hu/

Cresta Social Messenger